2013

Hur har ditt 2013 varit? 
Bra och dåligt!
Tror du att år 2014 kommer blir bättre?  Nej, haha. Eller kommer förhoppningsvis må bätter, men typ inget speciellt som händer 2014!
   
Blev du kär i år? 
Nej, men är fortfarande kär sedan 2012.. haha!
 
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Nää, inte vad jag kommer på faktiskt.. köade till Janoskians? lol
 
Vilket datum från 2013 kommer du aldrig glömma? 
8 maj, kommer ej ihåg fler haha! Men är mera.. men vet ej vilket datum de var. 27 maj också.

Vad är din största framgång 2013? 
Min röst, jag vet inte? Förut plågades alla av den och nu får jag komplimanger så ja, min röst antar jag.
  

Vad spenderade du mest pengar på? Mat, ben & jerry och typ Dr Martens/andra kläder. Tehe

Vilka sånger kommer påminna dig om 2013?  Cup song och Jailhouse Rock hahah.
  

Har du haft ett förhållande under 2013?  Noo, förutom med vänner såklart.

Bästa köpet?  Alla skor jag köpt, vans, Nike free run, Docs.. tehe jag gillar skor! Och ett par Levi's jeans, fy vad jag älskar dom.
 
Gjorde någonting dig riktigt glad?  Mina friends och musik.
 
Vad gjorde du på din födelsedag?  Köpte Docs. HAHAH, mycket snack om dem. Sedan dagen innan fick jag världens bästa fekke!

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre? Om jag hade fortsatt gå till kuratorn efter lovet och gjort mer spontana grejer, inte tvekat så mycket. Kanske TÄNKT lite också.

Vad vill du säga till dig själv inför 2014? Kör! Skit i vad andra tycker, om de inte är vänner eller familj. Att forsätta vara självständig, och bråka mindre.
       
 
Jaa, tagga 2014 nu va? :D

UNION J

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Har märkt att jag tycker skor med Storbrittaniens flagga är supersnygga! Bara jag?

SCHOOL

Skolan ger mig ångest. För bara några månader sen skrev jag i bloggen att jag gillade skolan mer och mer, och visst det gjorde jag. Så jävla mycket, såg fram emot skolan varje dag. Någon lektion var småjobbig, men såg fram emot allt. Men nu får jag så mycket ångest, trots att jag inte ens är i samma kontinent som jag har skola i.

Jag tänker på skolan och får ångest. Mail från lärare, oj sänkte jag mig? Nej, men vafan skriv några smileysar och låtsas att allt är helt jävla fine! Jag känner sådan jävla stress, jag väljer gymnasium om ett och ett halvt år och jag får tårar för jag har ingen jävla tid alls att höja mig i ämnena, kommer jag ens in på gymnasium?

Fattar lärarna ens hur jävla ledsen man blir? De trycker ju praktiskt taget upp att man är dum i huvudet i ansiktet på en. Usch, skolan gör mig så jävla less just nu. Vill ju bara till gymnasiet, för jag gillar att plugga och lära mig. Men jag vet inte, jag bara avskyr skolan just nu.

realize already!


SOMMAR

Ja, jag vet att jag är i ett soligt land och sådant. Men jag saknar sommaren. Blir trött på vintern. Jag ser fram emot att ha shorts varje dag, låga Docs and all that. Vill ha en grym sommar nu, innan nian. När jag kommer hem ska jag köpa en systemkamera, det har jag bestämt.
 
random vacker bild när jag skulle hem från skåne VÄRLDENS GODASTE FRAPPE EVER!
 

NYÅR

Faan, hur kan man inte längta till nyår? Nytt år ju!
Jag ångrar att jag inte köpte någon fin nyårsklänning, hann inte helt enkelt. Och så hittade jag väl inget särskilt fint, men jag har med mig några klänningar och discopants så något hittar jag på!
 
sequin!
 Kolla så fina kläder. Jag älskar glitter, och jag har suktat efter glitter till nyår snart 3 år i rad. Man behöver ju ej ha klänning, ha en fin glitter topp med en enkel kjol eller en enkel topp mde en fin kjol!
Annars kan man bara ha vad man känner för, det finns ju lite allt möjligt med glitter så det är enkelt att piffa upp outfiten.
Helsvart med en glitter kavaj kanske? Den lilla svarta med en glittrigt clutch? Den där glittriga hatten är hur söt som helst (jag gillar ju inte ens hattar!).
Skor förresten, vad ska man ha för skor? Jag använder ej högklackat för jag älskar sneakers och sånt, men glitter uggs för er i kalla Sverige kanske? Jaja.. måste sluta hypa glitter nu.
 
 

DECEMBERDecember, you're the last one 
so be the best one. 

Topp: Primark Byxor: American Apparel
RSS 2.0